Bitcoin-murto alle 9500 dollaria – onko tämä nousevan suuntauksen loppu?

Reading time:

Bitcoin epäonnistui murtautumaan yli 10 000 dollarin alueen ja ajautui melko aggressiivisesti. Bitcoin murtui alle 9500 dollarin alueen päivittäisen impulsiivisen laskun kanssa. Onko tämä nousevan suuntauksen loppu? Mitä kaaviot ja tekniset indikaattorit sanovat? Lue lisää saadaksesi lisätietoja nykypäivän tekniseen analyysiin ( BTC / USD).

26. kesäkuuta 2020, | AtoZ Markets – Bitcoin Code käy kauppaa tällä hetkellä noin 9200 dollarilla ja yrittää laskea. Saatuaan valtavan määrän pisteitä, BTC on aloittanut syvän vakauttamisjakson. Yhdistämisellä on hinta 10 000–9000 dollaria alueella viimeisen yhdeksän viikon ajalta. Bitcoin myös laski alle 20 EMA: n dynaamisen tason ja piti hintatason alapuolella. Nykyisen hintatoimenpiteen mukaan Bitcoin-karhut saattavat jälleen saada tukea noin 9000 dollarin pinta-alaan tulevina päivinä.

Bitcoin hajosi alla, kun sonnit menettävät vauhtinsa

BTC asuu tällä hetkellä lähellä 9200 dollaria ja yrittää ajaa alaspäin. Lisäksi Bitcoin murtui myös Kumo-pilven alle, joka toimi äskettäin vahvana tueksi päivänsisäiseen kaavioon.

Neljän tunnin kaavion mukaan Bitcoin asuu tällä hetkellä lähellä 9200 dollaria ja yrittää laskea edelleen. Lisäksi sen jälkeen, kun pomppinut 9000 dollarin tukialueelta, hinta nousi korkeammaksi. Nykyisen hintatoimenpiteen mukaan, jos hinnalla voi olla 4 tunnin impulsiivinen lasku lähellä, karhut voivat ajaa hintaa seuraavien päivien aikana kohti 9000 dollaria. Tämän lisäksi, jos 9000 dollarin tukialue hylkää hinnan uudelleen, sonnit voivat saada jälleen liikkeelle ja palata korkeammalle kohti 9500 dollaria aluetta prosessissa.

Lisäksi 20 EMA: n dynaaminen taso on tällä hetkellä hintojen yläpuolella. Yhdessä Kijun-linjan ja Tenkan-linjan kanssa. Dynaaminen taso voi toimia voimakkaana vastusäjänä hintojen laskemiseksi edelleen. Kijun-linja ja Tenkan-linja voivat toimia dynaamisen tason yhtymäkohtana. Lisäksi Kumo-pilvi voi toimia myös voimakkaana vastuksena.

BTC päättämätön alueiden sisällä

Päivittäisen kaavion mukaan Bitcoin asuu tällä hetkellä lähellä 9200 dollaria aluetta ja hajosi melko impulsiivisesti alle 9500 dollarin tuen. Nykyisen hintatoimenpiteen mukaan jos hinta voi laskea alle 9000 dollarin tuen, kun päivittäinen laskusuunta on lähellä, karhut voivat painaa hintaa seuraavien päivien aikana kohti 8500 dollaria .

Vaihtoehtoisesti, jos hinta palaa 9000 dollarin alueelta impulsiivisella päivittäisellä nousevalla läheisyydellä, härät voivat nostaa hinnan korkeammaksi kohti kohti 9500 dollaria aluetta ensimmäisenä kohteena ja toinen tavoite on 10 000 dollaria alue, jos hinta rikkoa yli 9500 dollaria alueen impulsiivisesti.

Lisäksi 20 EMA: n dynaaminen taso on tällä hetkellä hintatasoa korkeampi, mikä voi toimia voimakkaana vastustusta hinnan laskemiseksi. Lisäksi Bollinger-nauhat puristuvat hitaasti, mikä on ennakkorakenne. Joten jos hintatauko Bollinger Bandsin alarajan alapuolella, karhut voivat pitää laskusuuntauksen eteenpäin tulevina päivinä. Lisäksi MACD-linjat ovat 0,00-tason yläpuolella ja asteittain kaltevat alas, mikä osoittaa, että karhut voivat pitää liikettä edelleen.

Lopuksi voidaan todeta, että saatuaan valtavan määrän pisteitä Bitcoin rikkoi alle psykologisen tuen tason 9500 dollaria. Päivittäinen sulkeminen vaaditaan tietyn vauhdin tunnistamiseksi tulevina päivinä.