ChainLink gaat door met Hot Streak zoals het Bitcoin in Developer Activity overstijgt

posted in: Bitcoin | 0

ChainLink blijft de verwachtingen tarten, omdat de ontwikkelaarsactiviteit van ChainLink gelijke tred houdt met de prijs.

Het gedecentraliseerde orakelnetwerk is de crypto-koning wat betreft het aantal Github-commitments, volgens het digital asset ranking platform CryptoMiso. In de afgelopen 12 maanden heeft ChainLink 4.189 commits verzameld, wat de 2.452 commits van Bitcoin Revolution aanzienlijk overtreft.

Het aantal Github commits dient als een barometer van de activiteit van de ontwikkelaar, aangezien het verwijst naar de wijzigingen of toevoegingen aan de broncode. Volgens de Github-pagina van ChainLink heeft de altcoin in totaal 11.588 commits van 54 bijdragers verzameld.

ChainLink’s stijgende ontwikkelaarsactiviteit komt doordat de oorspronkelijke token LINK op 15 augustus een nieuw record van $19,58 heeft afgedrukt. De vijfde grootste cryptocurrency door markt GLB handelt momenteel bij $19.10 – omhoog meer dan 973% jaar-aan-datum, volgens CoinMarketCap.

Aangezien de VERBINDING zijn roodgloeiende streep voortzet, schijnen de houders van de cryptoactiva om te geloven dat het meer opwaartse potentieel heeft. Blockchain-analist Cole Garner meldt dat de hoeveelheid LINK-saldo op de beurzen is gedaald naarmate de altcoin steeg, wat erop wijst dat beleggers hogere prijzen verwachten.

Hoewel LINK sterke opwaartse signalen afgeeft, denken niet alle analisten dat de munt op korte termijn sterk zal blijven lopen. Pseudonieme analist Mento is van mening dat de munt rijp is voor een grote correctie voordat hij weer gaat stijgen.

“Kijk eens hoe mooi de hooivork-middenstreep werd gelabeld. Deze handel heeft een 80% kans. Perfect voorbeeld. Ik denk dat dit een golf 4-correctie zal doen en opwaarts zal gaan voor zijn laatste golf.”

Comments are closed.