Elon Muskin Satoshi Nakamoton monia teorioita

Reading time:

Elon Muskin Satoshi Nakamoton monia teorioita

Satoshi Nakamoton identiteetin etsiminen on tulossa loputtomaksi joillekin krypto-harrastajille, jotka ovat kehittäneet erilaisia ​​teorioita yrittäen laittaa kasvot Bitcoinin luojan nimeen, mutta ei tiettyihin salaushenkilöihin, jotka uskovat voivansa murtaa palapelin.

Uskooko CZ, että Elon on Satoshi?

Changpeng Zhaolle, johtavan kryptovaluutanvaihdon Binancen johtaja, Elon Musk ja Satoshi Nakamoto voivat olla sama henkilö.

Zhao, joka tunnetaan yleisesti nimellä CZ, esti havainnot Twitter-seuraajilleen sanoessaan, että Satoshi Nakamoto on varmasti maailman Bitcoin Future rikkaimman miehen asema, jos Bitcoin kolminkertaistaisi nykyisen hintaluokkansa “Satoshista tulee rikkain henkilö tällä planeetalla. Tarvitse vain bitcoin kolminkertaiseksi, väistämätöntä ”, hän twiittasi. Huolimatta Elon Muskin aikaisemmasta ilmoituksesta, jonka mukaan hänellä ei ollut muuta kuin 0,25 BTC: tä, jonka ystävä lähetti hänelle, monet salauksen harrastajat ovat vakuuttuneita siitä, että sekä Elon Musk että Satoshi Nakamoto voivat olla samat ihmiset.

Teoriat, jotka väittävät Elon Muskin olevan todellinen Satoshi Nakamoto, on vielä tuettava objektiivisilla todisteilla, varsinkin kun Elon Musk on pidättäytynyt vastaamasta huhuihin. Aikaisempina vuosina Musk oli suhtautunut välinpitämättömästi Bitcoiniin, jota hänen aiemmin sanomansa mukaan ei voitu käyttää Teslassa.

Tänä vuonna toimitusjohtajan mielipide hallitsevasta omaisuudesta on tullut positiivisemmaksi. Aiemmin tänä vuonna hän sanoi, että maksujen hyväksyminen Bitcoinissa oli idea, jonka hän oli tyytyväinen – huomionarvoinen twiitti, joka johti hänen vastaukseensa, ei ollut suunnattu häntä kohtaan, ja sen teki Twitter-käyttäjä, jota hän ei seurannut.

Huhut alkoivat lentää antaen tarkkailijoille syyn uskoa, että Musk kiinnitti huomiota Bitcoiniin. Tehtyään Bitcoinista biotunnisteensa Bitcoiners spekuloi hänen saapumistaan ​​markkinoille. Äskettäisen Bitcoin-oston aikataulun myötä tarkkailijoiden väitteet olivat todella tarkkoja.

Vaikka Jeff Bezos on palauttanut paikkansa maailman rikkaimmaksi mieheksi, Elon Musk voisi helposti tarttua asemaansa, kun Bitcoin jatkaa nousua. Viime aikoina myös Teslan Bitcoin-osuudet ovat nousseet. Anthony Pompliano sieppasi tämän alla olevaan twiittiin.